Skip to content

Over Mij

Over mij.

Els

 

Ik ben Els Lindeboom en ben samen met mijn gezin woonachtig in Dalfsen, een prachtig dorp in het mooie Vechtdal. Een gebied waar ik graag geniet van alle mooie plekken die de vecht en haar omgeving te bieden heeft. 

Het liefst hardlopend, wat voor mij de perfecte manier is om te ontspannen en even te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven. 

Ik ben graag buiten om nieuwe plekken te ontdekken. Dat zorgt ervoor dat ik gezonde energie op doe.

Ervaring als coach

Door vele jaren werkervaring binnen het sociaal domein heb ik mij middels diverse opleidingen en ruime praktijkervaring weten te ontwikkelen tot een deskundig teamcoach.

Nog steeds volg ik regelmatig studiedagen, trainingen, symposiums of webinars om hierin verder te groeien. 

Teamcoaching

Inmiddels heb ik de nodige ervaring in teamprocessen, dynamiek binnen teams en veranderprocessen.

Dit laatste heeft aandacht en tijd nodig voor een goed verloop. Net als dat een individu aandacht en zorg nodig heeft om zich op de gewenste manier te kunnen ontwikkelen. 

En dat is precies waar mijn passie ligt: coaching bieden aan teams en professionals die verder willen komen.

Het belang van een veilige werksfeer

Ik hecht veel waarde aan een veilige werksfeer en gelijkwaardigheid van mens tot mens. Wanneer iemand zich veilig voelt biedt dit ruimte om te groeien en om de totale eigen ‘ik’ naar voren te laten komen. 

Je krijgt mij enthousiast wanneer ik mag samenwerken en anderen in hun kracht kan zetten. Van nature ben ik positief gestemd en word er gelukkig van wanneer ik zie dat iemand ergens op zijn plek zit, volledig zichzelf is en zijn kwaliteiten optimaal kan benutten. 

Geen vakjargon, wel humor

Ik hanteer begrijpelijke taal en je hoeft van mij dan ook geen ingewikkelde vakjargon te verwachten. Een gezonde dosis humor dan weer wel.

Wrijving mag bestaan

In een relatie zoek ik graag de diepgang met en tot een ander, waarbij ik ernaar streef om ook bij wrijving het gesprek met elkaar aan te blijven gaan.

Ik geloof dat wanneer er gesproken kan worden over verschillen en de oorzaken van de wrijving, er optimale ruimte gecreëerd kan worden tot de gewenste verandering.

De basis van een fijne samenwerking is een ‘goed gevoel’

Bij het aangaan van een samenwerking is het voor mij ontzettend belangrijk dat er een klik is en dat ik er een goed gevoel bij krijg. Andersom vind ik het ook een voorwaarde dat het team zich goed voelt bij mij. 

Wil je meer over mij of mijn diensten weten? Laten we in contact komen!